• ITAA-stage bij Dfisc, het kan!

  ITAA-stage bij Dfisc, het kan!

  Deze nieuwe blog uitwerken is een leuke om te doen, want er is goed nieuws. Cindel heeft in november 2022 een ingangsexamen afgelegd met positief resultaat, zodat zij haar ITAA-stage zal starten bij Dfisc. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om eens een kort interview te doen met Cindel om haar traject te doorlopen. De bedoeling is dat hierop een vervolg komt, dat zij als het ware een dagboek bijhoudt. Bij ieder kantelmoment in het traject zullen wij hierover bloggen. Is een ITAA-stage ook iets voor jou? Het verhaal van Cindel kan je misschien inspireren.


 • Ondernemen zit in ons bloed

  Ondernemen zit in ons bloed

  Expertise en ondernemend bloed: hét recept voor sterk doelgericht advies Dfisc is een kei in de begeleiding van eenmanszaken en vennootschappen voor hun boekhouding, btw, fiscaliteit en advies. En vzw’s en vrije beroepers ervaren net dezelfde uitdagingen als zelfstandigen. Ook voor hen speelt Dfisc een meedenkende, adviserende rol. Daarom gooien we steeds weer onze uitgebreide expertise in de strijd om onze klanten te helpen groeien. Maar er is meer. Dfisc voor ondernemers, door ondernemers want ondernemen zit in ons bloed.


 • Open communicatie bij Dfisc

  Open communicatie bij Dfisc

  Iedere maand bepalen we samen een thema waarrond wij met alle collega’s samen werken. Een belangrijk item bij alle thema’s is “open communicatie“. Zowel binnen het kantoor als naar de buitenwereld toe. We plaatsten onze smartphone op het statief en stelden enkele open vragen aan onszelf. We hebben er een video van gemaakt. Kijk je even mee?


 • Maak kennis met ons JAS-team

  Maak kennis met ons JAS-team

  Hoog tijd om eens kennis te maken met ons JAS-team. Binnen Dfisc hanteren we een erg vlakke structuur. Je hebt het JAS-team en alle collega’s, zijnde de accountants of dossierbeheerders en de secretariaatsmedewerkers. Maar wie of wat is JAS nu eigenlijk? Inge organiseerde een interview om zo een idee te krijgen over het reilen en zeilen binnen Dfisc. Lees even mee…


 • Stefanie vertelt…

  Stefanie vertelt…

  Het verhaal van Stefanie is een voorbeeld voor velen en daarom brengen wij het interview met haar graag in dit teamnieuws. Stefanie wilde zich altijd al verder verdiepen in de sector en is doorgegroeid van management assistant naar dossierbeheerder. Een knappe prestatie, mede mogelijk gemaakt door het groeitraject bij Dfisc. Lees hoe Stefanie dit zelf ervaren heeft.


 • Is Dfisc het eerste duurzame Accountantskantoor?

  Is Dfisc het eerste duurzame Accountantskantoor?

  ‘Zou kunnen’ of ‘misschien wel’, zouden antwoorden op deze vraag kunnen zijn. Op zich niet zo relevant hoor. Bij Dfisc benaderen we duurzaam handelen vanuit de 3 p’s: people, planet & profit. Dat houdt in dat we bij alle beslissingen niet alleen winst (profit) als beslissingsfactor nemen, maar ook het sociale (people) en de planeet mee in de balans nemen. Ook een duurzame relatie tussen werknemer en werkgever heeft steevast een evenwicht tussen het sociale, het milieu en de welvaart van collega’s en Dfisc. Vindt jij dat ook relevant? “Duurzaamheid is soms de ‘elephant in the room’“ Een hart voor cijfers én mensen Op het LinkedIn-profiel… Lees verder »


 • Hoe kijken onze klanten naar Dfisc?

  Hoe kijken onze klanten naar Dfisc?

  Noem het zelfreflectie of een 360° feedback. De echte waarheid over onze persoonlijke dienstverlening zit bij onze klanten. Het is uiteraard de overheid die waakt over onze kwaliteit. De aangiftes van onze eenmanszaken en vennootschappen (denk aan de btw, vennootschaps- of personenbelasting) aan de overheid moeten 100% correct zijn. Ook het ITAA, dat is het Institute for Tax Advisors & Accountants, waakt over de kwaliteit van onze inhoudelijke dienstverlening. Onze klanten zijn, samen met onze medewerkers, onze twee belangrijkste assets. Neem die twee weg en het kantoor zakt als een kaartenhuisje in elkaar. Dus moeten we met die twee drivers… Lees verder »


 • Familieuitstap naar Bellewaerde

  Familieuitstap naar Bellewaerde

  Op 1 oktober was het zover; een geplande familieuitstap naar Bellewaerde met alle collega’s, onze partners en kinderen. De aankondiging gebeurde na de drukke btw-periode van juli met een hapje en een drankje. Tegelijk steunden wij de vzw Think Pink door toegangstickets te bestellen want zij vieren dit jaar hun 15-jarig bestaan. De leeuw werd in ons los gemaakt en we konden eens goed tieren en leute maken. Lees hier het verslagje van Inge van de familiedag. Uitnodiging van het management Alles begon met een uitnodiging vanuit het management om te genieten van een lunch op ons terras en een… Lees verder »