Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de wereld van accountancy? Dfisc, een toonaangevend accountantskantoor, biedt jou de kans om te excelleren in vier specifieke sectoren: vzw’s of non-profitorganisaties, freelancers, vrije beroepen en de bouwsector. Bij Dfisc geniet je van talloze voordelen die voortvloeien uit het werken in deze gespecialiseerde niches. Ken je de spannende mogelijkheden en voordelen die jou te wachten staan als toekomstige medewerker van Dfisc?

Een unieke expertise in gespecialiseerde sectoren

Bij Dfisc zetten we ons in om uit te blinken in de sectoren waarin we ons hebben gespecialiseerd. Door te werken voor specifieke sectoren, krijg je de kans om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je zult een specialist worden in jouw vakgebied en een waardevolle bijdrage leveren aan klanten die specifieke behoeften hebben.

Innovatie en technologie

Dfisc staat bekend om het gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen om de efficiëntie en kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. Als medewerker binnen specifieke sectoren zul je de kans krijgen om betrokken te zijn bij de implementatie en ontwikkeling van specifieke tools en technologieën die afgestemd zijn op de behoeften van die sectoren.

Werken met gepassioneerde klanten

Een ander opwindend aspect van werken bij Dfisc is de kans om met gepassioneerde klanten te werken. Of het nu gaat om freelancers, klanten in de bouwsector of vrije beroepen. Door te werken voor non-profitorganisaties als Think&Pink of Little Ball Village, draag je bij aan een betekenisvolle en maatschappelijk relevante missie. Je ondersteunt organisaties die zich inzetten voor sociale rechtvaardigheid, milieubescherming, gezondheidszorg en meer.

Dit zegt Tomas Vanden Bussche – Landmeter

‘Wij zijn een vrij jong kantoor maar met een lange familiegeschiedenis. Steven heeft ons van bij de opstart begeleid, niet enkel in het verstrekken van de nodige financiële adviezen, maar ook als meedenkende partner. Ook voor het conceptuele verhaal en onze toekomststrategie kunnen we in alle vertrouwen op Dfisc rekenen. Voor ons is Dfisc zeker meer dan enkel een boekhoudkantoor!’

Conclusie

Werken voor specifieke sectoren bij Dfisc biedt talloze voordelen voor toekomstige medewerkers. Van betekenisvol werk en persoonlijke groei tot uitdagende projecten en een ondersteunende werkomgeving.

Welke vacature sluit bij jou aan?