Noem het zelfreflectie of een 360° feedback. De echte waarheid over onze persoonlijke dienstverlening zit bij onze klanten. Het is uiteraard de overheid die waakt over onze kwaliteit. De aangiftes van onze eenmanszaken en vennootschappen (denk aan de btw, vennootschaps- of personenbelasting) aan de overheid moeten 100% correct zijn. Ook het ITAA, dat is het Institute for Tax Advisors & Accountants, waakt over de kwaliteit van onze inhoudelijke dienstverlening.

Onze klanten zijn, samen met onze medewerkers, onze twee belangrijkste assets. Neem die twee weg en het kantoor zakt als een kaartenhuisje in elkaar. Dus moeten we met die twee drivers goed proberen om te gaan. In elk gesprek met onze klanten, vragen we actief naar feedback. Op die manier houden we vinger aan de pols en spelen we kort op de bal.

Wat onze klanten echt denken

‘Wij zijn een vrij jong kantoor maar met een lange familiegeschiedenis. Steven heeft ons van bij de opstart begeleid, niet enkel in het verstrekken van de nodige financiële adviezen, maar ook als meedenkende partner. Ook voor het conceptuele verhaal en onze toekomststrategie kunnen we in alle vertrouwen op Dfisc rekenen. Voor ons is Dfisc zeker meer dan enkel een boekhoudkantoor!’

Tomas Vanden Bussche – Landmeter


‘Sinds 2013 ben ik klant bij Dfisc en dat ben ik nog steeds met grote tevredenheid! Dfisc geeft mij en mijn vennootschap advies op elk mogelijk vlak en vooral in verstaanbare, klare en duidelijke taal. Zij voorzien ook telkens ruim voldoende de tijd om mijn dossier, probleem, idee … samen grondig te overlopen en te bespreken.’

Lieven Baert – Jalima Pharma


‘Wij houden van de persoonlijke en ongedwongen aanpak bij Dfisc. Met elke vraag over onze onderneming kunnen we bij hen terecht en ze helpen mee zoeken naar een oplossing. Bovendien wordt alles stipt en correct afgewerkt en krijg je na de verwerking van de (kwartaal)gegevens een duidelijk overzicht waar je verder mee aan de slag kan.’

Koen De Blauwe – DBKO


Think Pink is al klant bij Dfisc sinds de oprichting van het boekhoudkantoor. Via de vzw-expertise van Steven zijn we met hen in contact gekomen. Doorheen de tijd zijn we geëvolueerd tot een bijzondere samenwerking. Boekhouding is immers meer dan facturen inboeken, btw-aangiftes indienen en rapporteren op het einde van het boekjaar. Het is creatief meedenken met de organisatie en oplossingen zoeken voor fiscale en boekhoudkundige uitdagingen. Dat is al die jaren prima gelukt. Door geregeld overleg en bijsturing is de boekhouding van Think Pink een baken van rust geworden, waardoor we ons optimaal kunnen concentreren op onze dagelijkse werking. En dat is zorg dragen voor lotgenoten en fondsen werven voor broodnodig onderzoek naar borstkanker.

Heidi Vansevenant, voorzitter – think-pink.be


De vrijwilligers van de vzw Holland House zijn veelal na de werkuren aan de slag. Dfisc is daarom onze grote ontzorger wat betreft boekhouding, btw, jaarrekening en fiscale issues. Dfisc speelt snel op de bal en is kundig met vzw’s. Hun expertise is top. Ik mag ze steeds bellen, ze zijn er altijd voor mij. En onze vragen per mail worden steevast binnen de werkdag beantwoord.

Niels Schreuder, bestuurder vzw Holland House    


Google reviews: 4,7/5 👍

We scoren op dit moment 4,7 sterren (op vijf). Daar zijn we uiterst tevreden mee. Het leuke is dat heel wat reviews het team vermelden als sterk punt. Hieronder enkele voorbeelden.

Na veel positieve reacties besloten om over te schakelen naar Dfisc, en wat een verbetering. Mogelijkheid om alle documenten digitaal in te dienen, onmiddellijke feedback, informatie wordt tijdig voorzien en is correct. Een fantastisch team met allemaal professionals. Een echte geruststelling voor ons bedrijf, we zijn in goede handen.

Sylvie Debaere

Steven is ondertussen al meer dan 10 jaar boekhouder voor wat ondertussen geëvolueerd is van éénmanszaak tot vennootschap.

Tesamen met zijn team bij Dfisc zorgen zij voor professioneel advies (zowel financieel als op vlak van verzekeringen, investeringen, etc.) en stipte opvolging binnen een huiselijk sfeer.

Karel Persoons

Heel hartelijk ontvangst! Enorme hulp bij alle vragen! Dienstverlening in verschillende talen! Digitale en geïntegreerde dienstverlening! Een absolute aanrader! Dankjewel team Dfisc!

Anna Semashko

Oproep aan onze tevreden klanten

Bij Dfisc zijn we 100% gefocust op wat onze klanten wensen: hun dromen waarmaken met een actuele digitale boekhouding en persoonlijk pro-actief advies. Dit realiseren we met het hele team van experten.

We roepen onze klanten ook op om actief hun mening te delen.