Op 1 oktober was het zover; een geplande familieuitstap naar Bellewaerde met alle collega’s, onze partners en kinderen. De aankondiging gebeurde na de drukke btw-periode van juli met een hapje en een drankje. Tegelijk steunden wij de vzw Think Pink door toegangstickets te bestellen want zij vieren dit jaar hun 15-jarig bestaan. De leeuw werd in ons los gemaakt en we konden eens goed tieren en leute maken. Lees hier het verslagje van Inge van de familiedag.

Uitnodiging van het management

Alles begon met een uitnodiging vanuit het management om te genieten van een lunch op ons terras en een aperootje om het zomerverlof in te zetten. En ze maakten ons extra nieuwsgierig want er zou een aankondiging gebeuren voor een activiteit in het najaar.

In ons kantoor is er altijd één weekje collectief verlof gepland in de zomervakantie. Andere dagen mag je er zelf aanbreien (voor of na dat weekje of naar keuze weliswaar na gemeenschappelijk overleg). Dus wanneer de eersten met vakantie gaan, wordt het verlof wel ingezet met zijn allen. Dus op die bewuste zomerdag kregen wij te horen dat er een familieuitstap naar Bellewaerde gepland was in oktober.

Afspraak aan de ingang

Ieder gezin reed met zijn auto naar het park en we spraken af aan de ingang om 10.15u. Klein detail, maar wel eens leuk om zo iedereen in vrijetijdskledij te zien en op een heel andere manier en plek, een goeiemorgen te zeggen.

Het volgende moment om bijeen te komen was rond de middag om samen te eten. Er was een uurtje gereserveerd voor ons in het restaurant waar wij allemaal een warme maaltijd konden kiezen met dessert en drankje. Maar eerst rollebollen en tieren op de attracties.

Wie durft of durft niet?

De leeftijden waren heel uiteenlopend. Als je kijkt naar onze aanwezige groep die dag, situeerden de leeftijden zich tussen de 3 en 54 jaar. Dus je kan wel denken dat ook de kinderen verschillende leeftijden hebben en dat er dus andere attracties verkozen werden.

De groep heeft zich spontaan in twee gesplitst en dat verliep prima. Sommige collega’s gingen voor het grote avontuur op de Huracan, de Screaming Eagle of de Boomerang. Anderen met kleinere kinderen brachtten dan meer tijd door bij de Dansende Ballonnen of de Expresstrein en gingen naar de stuntshow kijken.

Je droom… onze droom

Iedereen vond sowieso een plekje op een attractie en beleefde een mooie dag. Het weer was zalig zacht voor de tijd van het jaar en we moesten nergens wachten of hoogstens vijf minuten.

We bewaren deze momenten in onze herinneringen. Onze hersenen zijn eens goed door elkaar geschud én we hebben met ons team kunnen afscheid nemen van de befaamde keverbaan!

In het naar huis rijden belandden onze kids al snel in dromenland. Dromen van de rollercoaster, de natte splash of de piratenboot en zo ging de leeuw in ons terug slapen.

Dfisc omarmt vzw’s

WIJ VIERDEN op 1 oktober 2022 MEE TIJDENS HET 15-JARIG FEEST VAN THINK PINK IN BELLEWAERDE
tickets ten voordele van het goede doel
#DFISCFORCHARITY

#versterkonsteam ontdek onze #vacatures op jobs.dfisc.be!