Onlangs kregen we bij Dfisc een bijzondere feedback van een van onze softwareleveranciers, Bert Callens van Digly. Het is niet elke dag dat je hoort hoe een leverancier de implementatie van software bij een bedrijf ervaart, en we waren aangenaam verrast door zijn inzichten.

Samenwerken met Dfisc: een unieke ervaring

Bert beschrijft de samenwerking met Dfisc als spannend, creatief en voldoening gevend. Ons team hecht veel waarde aan duidelijke communicatie, zowel intern als met onze partners en klanten. We laten niets aan het toeval over, wat betekent dat onze partners altijd op hun tenen moeten staan. Maar, zoals Bert benadrukt, dit is een positieve uitdaging. Samenwerken met Dfisc betekent niet alleen het leveren van je expertise, maar ook het evolueren en groeien van je eigen business. We geven onze partners de ruimte om hun kennis te delen, maar dagen ze ook uit om verder te denken en hun inzichten in vraag te stellen. Bij Dfisc wordt je niet alleen gezien als een expert, maar als een meester in je vakgebied.

Een team dat verbaast

Wat Bert vooral opviel, is de gedrevenheid en openheid van het Dfisc-team. Verandering kan vaak weerstand oproepen, maar bij Dfisc wordt verandering warm onthaald. We geloven in de kracht van ons team en zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht hun functie of titel, betrokken is bij projecten en de ruimte krijgt om nieuwe ideeën te realiseren.

Samenvatting van onze samenwerking

Als Bert onze samenwerking in drie woorden zou moeten samenvatten, zou hij kiezen voor: Oprecht, Uitdagend en Energiek. En dat is precies hoe we bij Dfisc elke samenwerking benaderen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal van Bert over onze samenwerking? Lees zijn getuigenis op de website van Digly, waar hij dieper ingaat op de vraag “Hoe realiseer je een tweede digitale shift?” Je vindt het interview hier.