Mid-september is de officiële start van het academiejaar 2023-2024 en organiseren de meeste opleidingen hun startmoment. Wel hier bij Dfisc starten wij precies ook met een nieuw schooljaar want we hebben vier nieuwe collega’s. Vier nieuwe gezichten en vooral profielen die voor de klanten én voor het team een aanwinst zijn. Maak kennis met de nieuwe klas van Dfisc!

Rondleiding en voorstelling

Wij hebben eind augustus de werkplek goed ingericht voor de komst van de nieuwe collega’s. Het is tegenwoordig een must en gewoon comfortabel om te werken met twee schermen. Een nieuwe ergonomische burostoel mag niet ontbreken, want we zitten veel neer in onze job. Alles klaar, daarna stellen we ze één voor één voor.

Lotte

Welkom Lotte! Een bekend gezicht in ons team. Lotte deed stage bij Dfisc in haar tweede en derde jaar Accountancy – Fiscaliteit en komt nu het team vervoegen als dossierbeheerder.

Lotte is recent afgestudeerd en begint haar carrière bij Dfisc. We zijn ervan overtuigd dat zij een frisse dynamiek en nieuwe perspectieven met zich mee zal brengen. Vandaag nog geen jarenlange ervaring zoals de andere collega’s, maar wel andere waardevolle troeven:

  • vertrouwd met de nieuwste technologieën en software die in de boekhouding worden gebruikt
  • bijdragen aan de efficiëntie en automatisering van processen binnen het kantoor
  • sterk verlangen om te leren en verder te ontwikkelen
  • de groei van het kantoor ondersteunen

Saar

Welkom Saar! Saar is nu officieel de jurist bij Dfisc. Een jurist in een boekhoudkantoor brengt een waardevolle dimensie toe aan de dienstverlening. Terwijl accountants zich voornamelijk richten op de financiële aspecten van een onderneming, kan een jurist een cruciale rol spelen bij het waarborgen van wettelijke naleving en het minimaliseren van juridische risico’s voor cliënten.

Saar haar aanwezigheid zal de service die aan klanten wordt geboden versterken, omdat het de garantie biedt dat financiële beslissingen worden genomen met volledige kennis van de juridische implicaties, wat de gemoedsrust van ondernemers vergroot en hen helpt om te voldoen aan de steeds veranderende regelgeving.

Kjell

Welkom Kjell! De mannelijke collega’s krijgen versterking door de komst van Kjell. Bij Dfisc hebben we nu een expert in huis die specifiek gericht is op eenmanszaken. Met zijn kennis en ervaring helpt hij je bij al je vragen en zorgen rondom je boekhouding en belastingaangifte. Van het opzetten van je boekhoudsysteem tot het indienen van je jaarlijkse belastingaangifte, bij Dfisc ben je, ook als eenmanszaak, aan het juiste adres.

Zoals Kjell het zelf zegt, zijn de personen achter een eenmanszaak het clienteel waar hij zich het beste in thuis voelt en waarin hij zich verder wilt specialiseren.

Stefanie

Welkom Stefanie! En last but not least, krijgt ook het secretariaat versterking. Bij Dfisc beseffen we het belang van een goede klantenservice en willen wij daar ook op inzetten. Stefanie zal na haar interne opleiding klantenrelaties opbouwen, dus je zal meer en meer van haar horen of lezen.

Ze zal fungeren als de brug tussen het kantoor en de klanten. Maar tegelijk ook tijd besparen voor de dossierbeheerders. Door routinematige vragen en administratieve taken centraal op te lossen, stelt zij de collega’s in staat zich te concentreren op complexere taken en afwerking van dossiers.

Ondernemen bij Dfisc

Met deze nieuwe klas verhogen wij de efficiëntie van het hele kantoor.
Wil je in onze volgende klas zitten? Bekijk dan zeker onze jobsite bij de vacatures.
Ook studenten voor een stageplaats heten we welkom!!