Categories:

Je past je accountancy-expertise toe in een klantgerichte functie met veel zin voor initiatief.

Categories:

Iedere maand bepalen we samen een thema waarrond wij met alle collega’s samen werken. Een belangrijk item bij alle thema’s is “open communicatie“. Zowel binnen het kantoor als naar de buitenwereld toe. We plaatsten onze smartphone op het… Lees verder »

Categories:

Hoog tijd om eens kennis te maken met ons JAS-team. Binnen Dfisc hanteren we een erg vlakke structuur. Je hebt het JAS-team en alle collega’s, zijnde de accountants of dossierbeheerders en de secretariaatsmedewerkers. Maar wie of wat is… Lees verder »
Stefanie vertelt bij Dfisc

Categories:

Het verhaal van Stefanie is een voorbeeld voor velen en daarom brengen wij het interview met haar graag in dit teamnieuws. Stefanie wilde zich altijd al verder verdiepen in de sector en is doorgegroeid van management assistant naar… Lees verder »
Dfisc duurzaamheid

Categories:

‘Zou kunnen’ of ‘misschien wel’, zouden antwoorden op deze vraag kunnen zijn. Op zich niet zo relevant hoor. Bij Dfisc benaderen we duurzaam handelen vanuit de 3 p’s: people, planet & profit. Dat houdt in dat we bij alle… Lees verder »

Categories:

Noem het zelfreflectie of een 360° feedback. De echte waarheid over onze persoonlijke dienstverlening zit bij onze klanten. Het is uiteraard de overheid die waakt over onze kwaliteit. De aangiftes van onze eenmanszaken en vennootschappen (denk aan de… Lees verder »

Categories:

Op 1 oktober was het zover; een geplande familieuitstap naar Bellewaerde met alle collega’s, onze partners en kinderen. De aankondiging gebeurde na de drukke btw-periode van juli met een hapje en een drankje. Tegelijk steunden wij de vzw… Lees verder »

Categories:

Je volgt alle klantenvragen op en bent de go-between tussen klanten, dossierbeheerders en diverse experts bij Dfisc.

Categories:

Dfisc is an accounting and consulting firm where employees and customers are central. We are known in Bruges and throughout Flanders as an office which provides high-quality customised services. Our expertise lies in accounting, tax, and consulting within… Lees verder »

Categories:

Als dossierbeheerder verwerk je je eigen klantendossiers op het gebied van boekhouding en fiscaliteit van A tot Z.