Categories:

In een recent webinar deelde Steven Decorte zijn inzichten rond keuzes maken, hoe hij sterk gelooft in het hebben van een team met brede kennis en individuele specialisaties. Door deze mindset is Dfisc in staat om elke klant… Lees verder »
Glijtijd bij Dfisc

Categories:

Ongeveer een jaar geleden, bestoeften we ons flexibel werkrooster aan de hand van een filmpje, waar je kon zien wat ons team met z’n vrije tijd deed op vrijdagnamiddag. Vanaf 2024 gaan we nog een stapje verder; Dfisc… Lees verder »

Categories:

Je past je accountancy-expertise toe in een klantgerichte functie met veel zin voor initiatief.

Categories:

Ons team groeit dus ook de inrichting van ons kantoor groeit mee. Samen met de zus van Ann, die in de interieursector werkzaam is, groeide het idee om twee ongebruikte kleinere ruimtes in te richten tot stille ruimtes.… Lees verder »

Categories:

Een projectje op onze werkvloer krijgt kleur en dat mag je wel letterlijk nemen, want als je onze keuken binnenloopt zie je veel gekleurde verpakkingen. Of als je de frigo opentrekt komen niet de tranen, maar de gekleurde… Lees verder »

Categories:

Openheid is één van de waarden bij Dfisc. En deze waarde vertalen wij als toegankelijkheid en open communicatie. En dat stroomt in alle toepassingen door; ook op het vlak van organiseren en intern communiceren met elkaar. Om het… Lees verder »
Dfisc digitale boekhouding

Categories:

Bij Dfisc staat digitalisering centraal. Steven, de zaakvoerder, benadrukt dat digitalisering verder gaat dan alleen het inscannen van facturen. Het is een essentiële pijler van hun kantoor, gericht op het creëren van interne meerwaarde en efficiëntie. De facturatiestroom… Lees verder »

Categories:

Wat mag je verwachten bij Dfisc? Momenteel zijn we op zoek naar een toffe collega die ons team wil vervoegen als Administratief Onthaalbediende. Als administratief-ondersteunend profiel, ben je een belangrijk spilfiguur binnen ons sterk gedigitaliseerd kantoor. Kleine en… Lees verder »

Categories:

Momenteel zijn we op zoek naar een toffe collega die ons team wil vervoegen in de rol van Backofficemedewerker.
CEO voor 1 dag bij Dfisc

Categories:

Graag deel ik de bijzondere ervaring die ik als medevennoot mocht beleven met het Dfisc-team. In juni vierde Dfisc zijn 10-jarig jubileum. Een mijlpaal die we niet zomaar lieten voorbijgaan. We bedankten het team voor zijn inzet en… Lees verder »