Categories:

Wat mag je verwachten bij Dfisc? Momenteel zijn we op zoek naar een toffe collega die ons team wil vervoegen als Administratief Onthaalbediende. Als administratief-ondersteunend profiel, ben je een belangrijk spilfiguur binnen ons sterk gedigitaliseerd kantoor. Kleine en… Lees verder »

Categories:

Momenteel zijn we op zoek naar een toffe collega die ons team wil vervoegen in de rol van Backofficemedewerker.
CEO voor 1 dag bij Dfisc

Categories:

Graag deel ik de bijzondere ervaring die ik als medevennoot mocht beleven met het Dfisc-team. In juni vierde Dfisc zijn 10-jarig jubileum. Een mijlpaal die we niet zomaar lieten voorbijgaan. We bedankten het team voor zijn inzet en… Lees verder »

Categories:

Klaar voor een vliegende start in de accountancywereld? Bij Dfisc doen we meer dan alleen cijfers verwerken, we creëren kansen en ontwikkelen talenten. Als een jong, digitaal en vooruitstrevend accountancykantoor kijken wij momenteel uit naar een toffe collega,… Lees verder »

Categories:

Sinds een zestal weken maakt Saar fulltime deel uit van Dfisc. Zo werd JAS, dat staat voor Jochen, An en Steven, nu plots JASS: Jochen, An, Steven & Saar. We willen Saar eerst en vooral van harte welkom… Lees verder »

Categories:

Onlangs kregen we bij Dfisc een bijzondere feedback van een van onze softwareleveranciers, Bert Callens van Digly. Het is niet elke dag dat je hoort hoe een leverancier de implementatie van software bij een bedrijf ervaart, en we… Lees verder »

Categories:

Mid-september is de officiële start van het academiejaar 2023-2024 en organiseren de meeste opleidingen hun startmoment. Wel hier bij Dfisc starten wij precies ook met een nieuw schooljaar want we hebben vier nieuwe collega’s. Vier nieuwe gezichten en… Lees verder »
missie, visie en waarden bij Dfisc

Categories:

Een inspirerende dag: hoe Dfisc zijn missie, visie en waarden vormgaf! In een teambuilding bij Dfisc mag je altijd rekenen op een ‘serieus’ gedeelte en een stukje funfactor. Dat was op de tweedaagse teambuilding n.a.l.v. 10 jaar Dfisc… Lees verder »

Categories:

In 2013 werd Dfisc opgericht en een klein boekhoudkantoor werd ondertussen een gevestigde waarde in de Brugse regio. Het aantal medewerkers groeide gedurende de jaren en we schakelden over van een boekhouding op papier naar een digitale boekhouding.… Lees verder »

Categories:

Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de wereld van accountancy? Dfisc, een toonaangevend accountantskantoor, biedt jou de kans om te excelleren in vier specifieke sectoren: vzw’s of non-profitorganisaties, freelancers, vrije beroepen en de bouwsector. Bij… Lees verder »