Klaar voor een vliegende start in de accountancywereld?

Bij Dfisc doen we meer dan alleen cijfers verwerken, we creëren kansen en ontwikkelen talenten. Als een jong, digitaal en vooruitstrevend accountancykantoor kijken wij momenteel uit naar een toffe collega, die ons team wil vervoegen als student/stagiair, en die:

  • momenteel een bachelor of master in een economische of fiscale richting volgt
  • veel goesting heeft om het vak van boekhouder/fiscalist in de praktijk te ontdekken – je krijgt de kans om écht te werken aan taken die een volwaardige dossierbeheerder uitvoert, A-Z cases voor te bereiden en te behandelen
  • een hands-on mentaliteit uitstraalt en de bereidheid heeft om volledig deel uit te maken van ons team – want, ja je bent welkom op onze afterwork-activiteiten en teamdagen, uiteraard!
  • kwaliteit, een professionele persoonlijke aanpak naar klanten toe, hoog in het vaandel draagt en hierbij zijn/haar steentje wil bijdragen
  • zich als een vis in het water voelt binnen een voortdurend ontwikkelende en digitale werkomgeving
  • maar vooral, zin heeft om erin te vliegen… De opleiding on-the-job, daarvoor zorgen wij!

Als stagiair dossierbeheerder bij Dfisc krijg je de kans om vanuit de eerste rij te ervaren wat het vak van boekhouder/fiscalist inhoudt.

Je komt terecht in een omgeving waar jij als persoon centraal staat. Voor Dfisc is eigenlijk niets teveel… We staan voor open dialoog en dagelijks is er informeel contact tussen het JASS-managementteam en de collega-boekhouders.

De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team waarbij je kunt leren van de zaakvoerders, onze juriste of je senior-collega’s, de besten in het vak!

Jij bepaalt in samenspraak de richting van jouw stagetraject, we stellen op-maat een realistische stageplanning op en zijn bereid je te ondersteunen bij opleiding gerelateerde opdrachten zoals stageverslagen of een scriptie. Daarnaast krijg je een vaste peter of meter toegewezen om je gedurende je stage 1-op-1 te begeleiden.

Ook work-life balans is binnen ons kantoor erg belangrijk. Flexibiliteit in werkuren is telkens bespreekbaar. De mogelijkheid tot thuiswerken is aanwezig, dit alles dankzij de sterke digitalisatie van ons kantoor.

doorgroeien bij Dfisc

De teamsfeer… die zit goed én boosten we regelmatig met een Dfisc-dag of een off-the job training of activiteit. En als de samenwerking goed verloopt, bieden wij je heel graag de mogelijkheid tot een vaste job na je studies!

Lees zeker ook onze blog over stagiaire Lotte.

Zie je een stage bij Dfisc helemaal zitten? Wij horen heel graag van je!