werkrooster bij Dfisc

Dat we een tof werkrooster hebben bij Dfisc, dat mag geweten zijn. Op vrijdag zwaaien we iedereen vroeg in de namiddag uit, collega’s starten hun weekend al om 14u à 15u.

Maar wat doen zij met die extra tijd? We hebben er een filmpje over gemaakt …

Werken bij Dfisc

Er zijn momenteel een tweetal werkroosters actief bij Dfisc, ofwel werk je voltijds of werk je 4/5. En als je 4/5 werkt, ben je een dag thuis. Die dag wordt vastgelegd op een vast tijdstip na intern overleg.

De meeste mensen binnen Dfisc houden van een vast werkrooster, waarbij je werkt van 8u30 tot 17u30. Als je de rekensom snel even maakt, kom je er op uit dat we op dagbasis meer dan 8 uurtjes werken. Daardoor genieten wij van een extra flexibele namiddag op vrijdagen en kunnen wij vroeger naar huis!

Dat is ook een bewuste keuze, om de work-life balance hoog te houden en om dus eigenlijk al wat te kunnen genieten van een soort verlengd weekend.

Dfisc werkt ook met gesloten deuren op vrijdagnamiddag, er kan wel een afspraak gemaakt worden. Zo kunnen alle medewerkers een moment, ongestoord/in alle rust, doorwerken alvorens hun weekend in te gaan. Het JAS-team blijft langer op kantoor om o.a. aan de interne organisatie van Dfisc te werken, om verder zaken uit te bouwen, om afspraken af te werken, …

–> Telefonisch kan je ons altijd bereiken tussen 8.30u en 12.30u op vrijdag!

In januari 2024 werd het ondertussen nog straffer: we zeggen het vast uurrooster vaarwel en introduceerden de glijtijd. Lees er alles over in het blogje!

Extra vrije tijd

Je kan enorm veel doen met deze extra tijd op vrijdagnamiddag. Je kan boodschappen doen buiten de drukte van het weekend, je kan eens op tijd aan de schoolpoort staan – wat de kindjes supertof vinden-, of gewoon een momentje inlassen voor jezelf om te sporten, voor een manicure, voor een bezoekje aan je ouders, … of misschien doe je gewoon je huishouden zodat je in het weekend geen dweil meer moet uithalen 🙂

Allemaal gelijk wat je doet, eens lekker niets doen is ook eens leuk. In ieder geval we hebben het eens gevraagd aan enkele collega’s en er een video van gemaakt.

Kijk je even mee?

We gaan vroeg naar huis op vrijdag, jij binnenkort ook? Bekijk onze vacatures van Young Graduate, senior accountant of stagiair(e).