Dfisc een boekhoud- en advieskantoor waar werknemer en klant centraal staan. Na een bijna 10-jarig bestaan zijn wij een gerenommeerd kantoor waar de klant telkens terecht kan voor kwaliteitsvol maatwerk. Onze expertise ligt op de boekhouding en fiscaliteit, maar ook advies binnen 4 verschillende bedrijfssectoren (vrije beroepen, freelance-consultants, bouwsector, vzw’s).

Wij zijn een familiaal accountantskantoor gelegen langs een gezellige waterkant in Brugge. Onze doorgedreven digitalisatie toont aan dat we eveneens een innovatieve speler zijn. We werken in een open workspace, waar de deur van de bestuurders telkens openstaat. Leuk om weten is dat je ook telkens terecht kan bij Steven of Jochen (de vennoten) wanneer je een vraag hebt.

Wat mag je verwachten bij Dfisc?

Momenteel gaan we op zoek naar een toffe collega die ons team wil vervoegen als dossierbeheerder. Je zal het volledige dossierbeheer (A-Z) alsook de ondersteuning op financieel, fiscaal en economisch vlak voor jouw eigen klantenportefeuille behartigen. Het is de bedoeling dat je een vertrouwensrelatie met hen opbouwt. Hiervoor kan je uiteraard rekenen op de nodige ondersteuning van jouw collega’s.

Je krijgt ook de mogelijkheid om naast het dossierbeheer vorm te geven aan jouw functie. Wil je verantwoordelijkheid voor een specifiek project van het kantoor? Geef dit gerust aan! Zo kan je hier ook jouw interesses en talenten verder ontwikkelen.

Wie zoeken we?

We kijken uit naar een positief ingestelde en gedreven collega die:

  • In het bezit is van een bachelor accountancy-fiscaliteit
  • Een eerste ervaring op de teller heeft of net afgestudeerd is en zin heeft om erin te vliegen
  • Kwaliteit, professionele en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt en hierbij ook zijn steentje wil bijdragen
  • Vlot overweg kan met een digitale werkomgeving

Wat kan Dfisc jou bieden?

Je komt terecht in een omgeving waar jij als werknemer centraal staat, zo wordt er sterk gefocust op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Jij bepaalt in samenspraak de richting van jouw groei, wil je graag de ITAA-stage volgen? Dat kan!

Naast de mogelijkheid tot het volgen van verschillende opleidingen, is voor ons ook de work-life balance belangrijk. Zo werken we met vaste werkuren, maar is flexibiliteit telkens bespreekbaar. De mogelijkheid tot thuiswerk is zeker aanwezig, dankzij de sterke digitalisatie van het kantoor.

We zetten daarnaast sterk in op een aangename werksfeer, zo hebben we bv. iedere maandagochtend een teammoment waar we lopende dossiers of updates uitgebreid kunnen bespreken. Ook organiseren we elk jaar een Dfisc-dag, hier komt een externe expert zijn kennis delen en in de namiddag is het tijd voor een toffe activiteit!

Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een aantal extralegale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan kosten eigen aan de werknemer, een fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, …

Solliciteer

Zie je het helemaal zitten als nieuwe dossierbeheerder bij Dfisc? Overtuig ons van je kunnen, je gedrevenheid en je teamgeest. Bezorg ons enkele gegevens en wij contacteren jou. Liever meteen je CV bezorgen? Gebruik het formulier hieronder.  We horen graag van je!

Meer weten over werken bij Dfisc? Surf naar de website van Dfisc en kom alles te weten over onze bedrijfscultuur.